Oriƫntatie

Brainstormen over wensen en mogelijkheden

Zijn de wensen en eisen van uw ontwerp passend bij de mogelijkheden die BKS projecten biedt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om dit te bespreken. Indien gewenst krijgt u direct een contactpersoon die u begeleid en altijd de woord staat. Op basis van dit gesprek zullen ook de door u gewenste vervolgstappen besproken worden.

Offerte en visualisatie

Aanbieding en schets op maat

Bent u na het eerste gesprek nieuwsgierig geworden en wilt u graag een aanvraag doen? We zouden het fijn vinden als u uw aanvraag per e-mail naar ons toe stuurt. Vervolgens nemen we de aanvraag, telefonisch of op locatie, met u door. Wij gaan aan de slag met een offerte, daarbij maken we een schets zodat u een goed beeld krijgt van het product. Samen bespreken we de schets en offerte en passen die indien nodig aan.

Productie

Schets wordt realisatie

Als u akkoord bent gegaan met onze aanbieding bespreken we nog de laatste details. Indien nodig gaat onze meubelmaker inmeten op locatie. We werken de tekeningen verder uit en maken ze gereed voor productie. Vervolgens gaan we volop aan de slag met het produceren.

Levering en montage

Geleverd op locatie

De producten zijn gereed en kunnen geplaatst worden. De levering kan op verschillende manieren plaatsvinden. U kunt er voor kiezen om uw project alleen te laten afleveren door de mensen van BKS projecten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ook de montage uit te voeren. Bij complexe kasten zal degene die de kast heeft ingemeten en gemaakt ook degene zijn die de meubelen komt monteren.